اخبار > نحوه آموزش غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی اعلام شد
چاپ ارسال به دوست
نحوه آموزش غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی اعلام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نحوه آموزش غیرحضوری به صورت مجازی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشجویان این دانشگاه از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و تعطیلی آموزش حضوری در دانشگاه ها، دروس نظری شامل دروس عمومی، معارف اسلامی، مهارت های مشترک، پایه و اصلی به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می شود.
وی افزود: استانهای آذربایجان شرقی، البرز، اصفهان و گلستان به عنوان استان های منتخب از تاریخ 99/1/10 نسبت به اجرای محدود و آزمایشی و رفع نواقص و مشکلات احتمالی اقدام کرده اند. لذا از تاریخ 99/1/16 کلاس های مجازی دانشگاه جامع علمی کاربردی با قابلیت بارگذاری و برگزاری کلاس های درسی به دو صورت آنلاین و آفلاین در سامانه آموزش های مجازی این دانشگاه به آدرس www.samalive.ir شروع به کار خواهند کرد.
دکتر مختار جلالی جواران بیان کرد: روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی می بایست با هدایت و نظارت دقیق بر کلیه مراکز آموزشی تحت نظارت در هراستان، از تاریخ 99/1/16 نسبت به برنامه ریزی جدی برای برگزاری کلاس های نظری به صورت مجازی ( آنلاین و آفلاین) اقدام کنند.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: لازم است کلاس های دروس نظری این دانشگاه به صورت مجازی چندین جلسه در هفته برگزار شده تا پس از پایان ریشه کن شدن بیماری و عادی شدن شرایط، فرصت کافی برای برگزاری کلاس های حضوری و ارائه بخش عملی و مهارتی دروس فراهم شود.
وی عنوان کرد: دستورالعمل ها، راهنمای استفاده از سامانه آموزش مجازی و همچنین راه های ارتباطی با پشتیبان سامانه مذکور، برای بهره برداری مطلوب مراکز آموزشی، مدرسان و دانشجویان از طریق پرتال دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir و قسمت راهنمای سامانه، اطلاع رسانی خواهد شد.
همچنین دکتر مختار جلالی جواران ضمن امیدواری به لطف خدا و دعای عموم مردم برای ریشه کن شدن این بیماری از ایران و جهان و عادی شدن شرایط، افزود: تصمیم گیری در خصوص زمان بازگشائی دانشگاه ها و عادی شدن شرایط برای برگزاری کلاس های حضوری و آموزش های مهارتی تابع تصمیمات ستاد ملی مدیریت مبارزه با بیماری کرونا و مراجع ذیصلاح می باشد.
٢٣:٠٥ - پنج شنبه ١٤ فروردين ١٣٩٩ / شماره : ٣٧٢ / تعداد نمایش : ٢٠٩٦
ظرفیت تبادلات علمی بین المللی در دانشگاه جامع علمی کاربردی ایجاد می شود به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم جشن دانش آموختگان این استان از ایجاد ظرفیت های جدید در این دانشگاه طی سال جاری خبر داد و عنوان کرد: خوشبختانه امسال در دانشگاه علمی کاربردی ظرفیتی ایجاد شد تا دانشجویان این دانشگاه بتوانند در تبادلات علمی بین المللی شرکت کنند.
نحوه آموزش غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی اعلام شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نحوه آموزش غیرحضوری به صورت مجازی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشجویان این دانشگاه از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.
دستورالعمل نیازسنجی دعوت به همکاری متقاضیان تدریس سال ۹۸، به واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستورالعمل نیازسنجی دعوت به همکاری متقاضیان تدریس سال 1398دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دستورالعمل در خصوص نیازسنجی مدرسان سال 98، با برنامه ریزی و ظرفیت های در نظر گرفته شده برای هر استان به مراکز آموزشی ارسال شده است و مراکز آموزشی می بایست حداکثر تا 1398/8/13 فرمهای مربوطه را تکمیل کنند .
مدیرکل امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از مرکز نوآوری نوور بازدید کرد به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران، دکترمحمدحسین موسی زاده که در جمع شرکتها و عوامل اجرایی مرکز نوآوری نوور مستقر در مرکز آموزش علمی کاربردی سازه های سنگین مازندران سخن می گفت با اذعان این مطلب که مدل برخورد دانشگاه جامع علمی کاربردی با مقوله نوآوری متفاوت و نزدیک ترین مدل به پارکهای جهان است، گفت: مراکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجازه تولید و سرمایه گذاری دارند و می توان گفت خط تفاوت ما در مراکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر مراکزرشد، پارکها و شتابدهنده های دانشگاهی توجه ویژه به خط توسعه پارکهای دنیاست.