اخبار > در سطح بندی سال جدید، بیش از دویست مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور ارتقای سطح داشتند
چاپ ارسال به دوست
در سطح بندی سال جدید، بیش از دویست مرکز آموزش علمی کاربردی در کشور ارتقای سطح داشتند
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه دانش آموختگان این دانشگاه را افزون بر یک میلیون و 800 هزار نفر اعلام و اظهار کرد: بیش از 75 درصد از دانش آموختگان این دانشگاه جذب بازار کار میشوند و از این نظر هیچ کدام از دانشگاههای کشور با دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل مقایسه نیست. ضمن اینکه جذب 40 درصدی این دانش آموختگان در مشاغل مورد علاقه و مرتبط با رشته تحصیلیشان است که دستاورد مهمی است.
وی بر ضرورت کیفیسازی آموزشها در این دانشگاه تاکید و تصریح کرد: خوشبختانه در سه چهار سال اخیر توجه بسیار ویژهای به کیفیت آموزشی کرده و در نتیجه همین کیفیسازیها شاهد رشد و ارتقاء این دانشگاه در کشور هستیم.
دکتر محسن محمدزاده با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات کشور، ایجاد اشتغال است، اظهار کرد: مهمترین مسئله برای ایجاد اشتغال، تربیت نیروی انسانی ماهر است که این مسئولیت به عهده دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
وی عنوان کرد: در گذشته کمتر از 5 درصد مراکز این دانشگاه دارای سرپرست و رئیس داشتند و با برنامههایی که در راستای کیفیسازی صورت گرفته در حال حاضر بیش از 95درصد مراکز علمی کاربردی کشور دارای سرپرست و یا رئیس قانونی مطابق با اساسنامه هستند. ضمن اینکه از نظر کیفی به ورود دانشجویان و جذب مدرسین نیز در مراکز علمی کاربردی توجه ویژه شده است.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: سطحبندی مراکز علمی کاربردی درکشور انجام شد و در سال تحصیلی 97 تنها 20 مرکز در سطح دو داشتیم اما با اجرای برنامه کیفیسازی در سال جاری 230 مرکز حائز سطح دو شدند که 10 مرکز از این 230 مرکز به عنوان مراکز برتر کشور و 26 مرکز برتر استانی انتخاب شدند.
وی از افزایش مراکز در این دانشگاه در سالجاری خبر داد و گفت: بعد از توقف رشد کمی و کاهش جدی مراکز در کشور به اجرای برنامههای کیفیسازی پرداختیم و خوشبختانه امسال با اعطای مجوزهای جدید شاهد افزایش برخی مراکز علمی کاربردی در کشور هستیم که این مراکز از مهرماه امسال شروع به کار میکنند.
دکتر محسن محمدزاده از افزایش رشتهمحلها در دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی دیگر از نتایج مثبت کیفیسازی آموزشی در این دانشگاه نام برد و اضافه کرد: تعداد رشتهمحلها در این دانشگاه از 5 هزار و 333 رشتهمحل در سال 97 به بیش از 5 هزار 580 رشته محل و تعداد مراکز از 502 مرکز در سال 97 به 523 مرکز در سال 98 رسیدند.
وی از افزایش استقبال خانوادهها و دانشجویان از دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و گفت: تا سال قبل اکثریت دانشجویان این دانشگاه شاغلین بودند اما از امسال بیشتر دانشجویان و ورودیهای مراکز علمی کاربردیها در کشور دانش آموختگان دبیرستانها و هنرستانها هستند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به افزایش داوطلبان ورود به این دانشگاه ادامه داد: امسال در مقطع کاردانی بیش از 43 هزار و 300 داوطلب داشتیم در حالی که این رقم در سال قبل کمی بیش از 41 هزار نفر بوده است. ضمن اینکه هنوز امکان افزایش داوطلبان ورود به این دانشگاه در سالجاری وجود دارد.
وی با اشاره به برخی اقدامات این دانشگاه در راستای کیفیسازی آموزشها گفت: سطحبندی مراکز علمی کاربردی، برگزاری آزمونهای متمرکز، توجه ویژه به دروس مهارتی، انتخاب سالانه مراکز برتر و...از مهمترین اقدامات در راستای کیفیسازی در این دانشگاه است.
دکترمحسن محمدزاده در خصوص برنامههای این دانشگاه به منظور تحقق هدفگذاریهای برنامه ششم توسعه و سوق دادن 30درصد دانشجویان کشور به سمت دانشگاههای علمی کاربردی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی همه ظرفیت های مورد نیاز برای تحقق این مهم را فراهم کرده است اگرچه تحقق این مهم به میزان اقبال داوطلبان به رشتههای فنی و مهارتی نیز بستگی دارد.
وی افزود: مراکز آموزشی این دانشگاه از محل درآمد و شهریهها اداره میشوند با این همه دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق دولت لایحهای به مجلس ارائه داده که سالانه اعتباری به این دانشگاه اختصاص یابد تا با کمک به مراکز علمی کاربردی زمینه کاهش شهریهها نیز فراهم شود. این لایحه در کمیسیون آموزش هم تایید شده اما به دلیل مشکلات اعتباری ناشی از تحریمها این اعتبار در سال 97 اختصاص نیافت. البته این دانشگاه همچنان پیگیر این لایحه است و انتظار میرود که نمایندگان مردم با کمک به تصویب این لایحه به کاهش شهریهها و کمک به مراکز علمی کاربردی کمک کنند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برنامهریزی برای جذب دانشجویان خارجی خبر داد و افزود: در حال حاضر حدود 320 دانشجو که عمدتاً از افغانستان و عراق هستند در مراکز علمی کاربردی کشور تحصیل میکنند اما برای جذب دانشجویان خارجی بیشتر در مراکز برتر و به صورت پودمانی و مقطعدار برنامهریزی خوبی صورت گرفته است و انشالله در آینده شاهد افزایش دانشجویان خواهیم بود
١٢:٣٦ - دوشنبه ١١ شهريور ١٣٩٨ / شماره : ٣٦٥ / تعداد نمایش : ١٤٥٥
ظرفیت تبادلات علمی بین المللی در دانشگاه جامع علمی کاربردی ایجاد می شود به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمان، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم جشن دانش آموختگان این استان از ایجاد ظرفیت های جدید در این دانشگاه طی سال جاری خبر داد و عنوان کرد: خوشبختانه امسال در دانشگاه علمی کاربردی ظرفیتی ایجاد شد تا دانشجویان این دانشگاه بتوانند در تبادلات علمی بین المللی شرکت کنند.
نحوه آموزش غیرحضوری به دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی اعلام شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نحوه آموزش غیرحضوری به صورت مجازی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشجویان این دانشگاه از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.
دستورالعمل نیازسنجی دعوت به همکاری متقاضیان تدریس سال ۹۸، به واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ شد به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دستورالعمل نیازسنجی دعوت به همکاری متقاضیان تدریس سال 1398دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا و سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دستورالعمل در خصوص نیازسنجی مدرسان سال 98، با برنامه ریزی و ظرفیت های در نظر گرفته شده برای هر استان به مراکز آموزشی ارسال شده است و مراکز آموزشی می بایست حداکثر تا 1398/8/13 فرمهای مربوطه را تکمیل کنند .
مدیرکل امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از مرکز نوآوری نوور بازدید کرد به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی مازندران، دکترمحمدحسین موسی زاده که در جمع شرکتها و عوامل اجرایی مرکز نوآوری نوور مستقر در مرکز آموزش علمی کاربردی سازه های سنگین مازندران سخن می گفت با اذعان این مطلب که مدل برخورد دانشگاه جامع علمی کاربردی با مقوله نوآوری متفاوت و نزدیک ترین مدل به پارکهای جهان است، گفت: مراکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجازه تولید و سرمایه گذاری دارند و می توان گفت خط تفاوت ما در مراکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر مراکزرشد، پارکها و شتابدهنده های دانشگاهی توجه ویژه به خط توسعه پارکهای دنیاست.